Månedens opskrift

Madinspiration.
Ønsker du at få besked, når vi sætter en ny opskrift på hjemmesiden, så send os gerne en mail med ønsket. Mailadressen er: esbjerg@danhostel.dk

Herunder ser du opskriften:

 

 

Sommerkage med frisk frugt.

Kagebund:

225 g Sukker

100 g Smør

12 Æggeblommer

9 spsk. Mælk

4 tsk. Bagepulver

300 g Mel

Det hele blandes sammen og fordeles i 2 springforme.

16 Æggehvider

300 g Sukker

Æggehvider og sukker piskes stive og fordeles oven på dejen i springformene.

 De bages ved 160 grader i ca. 45 min.

Creme til kagen:

300 g Mascarpone

4 dl Piskefløde

4 spsk. Flormelis

2 tsk. Vaniljesukker

Det hele piskes sammen til det er en stiv creme, og cremen fordeles på de afkølede bunde.

Pynt kagen med frisk frugt.