Det gode køkken

Maden er noget helt ud over det sædvanlige. Festlig, delikat, anderledes og inspirerende. Det er let og vældig interessant mad, altid noget jeg ser frem til, når jeg er kursusleder på vandrerhjemmet”

 – siger Annette Friese konsulent i organisationsudvikling.

 

Spændende køkken

Vi er kendt for vores gode køkken, hvor vi sætter en ære i at servere spændende mad lavet af gode råvarer og tilpasset det enkelte arrangement – derfor er vi det perfekte valg for både træningsophold, seminar, kursus- og gruppearrangementer.

Morgenbuffet
Nyd vores store lækre morgenbuffet med mange hjemmelavede produkter blandt andet flere forskellige slags hjemmebagt brød, hjemmelavet marmelade og honning ristet müesli.

Og hver måned har køkkenet et nyt tiltag til morgenbuffeten

    

Godt brød tager tid
Vi bager alt brødet fra bunden. Vi lader dejen langtidshæve i køleskabet natten over, inden vi næste dag former dejen til brød, der igen skal hæve. På den måde opnår vi en dejlig knasende sprød overflade og velsmagende krumme.